Info


Kuvaajainfo

Tilaakuvat.fi on ammattikuvaajille toteutettu verkkokauppapalvelu. Verkkokauppamme kautta myyt kätevästi otetut päiväkoti-,koulu- tai ammattikuvat. Hoidamme puolestasi kuvien myynnin, valmistuksen, pakkauksen,postituksen ja asiakaspalvelun.Valokuvaajana voit itse määritellä myytävät kuvatuotteet ja hinnat. Verkkokauppaa on kehitetty yhdessä valokuvaajien ja asiakkaiden kanssa vuodesta 2008 saakka. Tilauksia verkkokaupastamme on tehty jo yli 65.000.kpl.

Päiväkoti- ja koulukuvaus

Järjestelmämme avulla hoidat kuvauksiin liittyvät kuvaustiedotteet, ilmoittautumiset sekä kuvien lähettämisen. Asiakaspalvelumme hoitaa verkkokauppaan ja tilauksiin liittyvät asiakaskysymykset sekä jo verkkokaupasta poistuneiden kuvien palautuksen myyntiin. Kauttamme valokuvaaja saa myös apua kuvausten järjestelyyn ja markkinointiin.

Ammattikuvat

Keväällä 2015 avasimme verkkokaupan myös studiokuvakokoja (4:5) myyville ammattikuvaajille. Verkkokaupan avulla asiakkaat voivat tilata kuvansa suoraan kotoa, jolloin heidän ei tarvitse varata erillistä aikaa koevedosten, kuvatilausten tai valmiiden kuvien noutoon. Näin voit tarjota kuvauspalveluita myös kauempaa saapuville asiakkaille. Verkkokaupan käyttö on helppoa. Ladattuasi kuvat verkkokauppaan ja lähettyäsi kuvat asiakkaalle saat tehdystä kuvatilauksesta ilmoituksen sähköpostiisi. Ylläpidosta voit ladata tehdyn kuvatilauksen omalle koneellesi, tehdä tarvittavat kuvakorjailut ja palauttaa kuvat verkkokauppaan josta ne siirtyvät automaattisesti tuotantoon. Mikäli käytät kuvatuotantoon esim. omaa mustesuihkutulostinta voit tehdä kuvat myös itse ja toimittaa ne asiakkaalle haluamallasi tavalla. Perinteisten kuvakokojen lisäksi voit verkkokaupassa voi myydä myös panorama- (1:3) tai neliökuvakokoja(1:1).

Kuvatuotannon, pakkauksen ja lähetyksen hoitaa FOTOLINJA OY 

Ota yhteyttä:

Tilaakuvat.fi
Suomen Mallikuvat Oy
Paljetie 5
90140 OULU
info@tilaakuvat.fi


Asiakasinfo

Palautusoikeus

Tuotteilla on neljäntoista (14) päivän palautusoikeus. Hyväksymme palautuksiksi tuotteet, joissa on valmistusvirhe, jota ei voida korjata.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen 3-10 päivän kuluessa tilauksesta. Toimitusajat ajat vaihtelevat sesongin mukaan. Toimitustapa on postitoimitus. Mikäli kirje tai paketti ei sovi postiluukkuun tai -laatikkoon, ovat tuotteet noudettavissa lähimmästä postitoimipaikasta postin normaalin menettelyn mukaisesti.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa Paytrail Oyj:n tarjoamilla maksu tavoilla.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Tilaakuvat.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Tilaakuvat.fi vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle.

Paytrail Oyj toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Ylistönmäentie 26 40500 JYVÄSKYLÄ Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Laskulla maksaminen

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Klarna.

Laskulla maksat helposti ja turvallisesti kun tavara on ensin kotonasi. Maksuaika on 14 päivää. Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu, alkaen 5 e sekä kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7% lisäkorolla). Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Laskutuslisä 4.90€.

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa http://www.klarna.fi

Yritystiedot

Tilaakuvat.fi
Suomen Mallikuvat Oy
Paljetie 5
90140 OULU
Y-tunnus 2206330-1
info@tilaakuvat.fi
puh. 010 320 7230